Corona anbefalinger

Sundhedsstyrelsen er kommet med nye vejledninger, og det betyder at klinikken nu indskrænker aktiviteterne til kun at omfatte kritiske behandlinger.

Dette er en vurdering fra din fodterapeut.

Får du behov for ovenstående så kontakt os på tlf. 611 611 82 vores telefon vil blive viderestillet og være åben alle hverdage for opkald ml. kl. 9-16. også på dage hvor vi evt. ikke er på klinikken.

Tidshorisonten er endnu usikker. Men I vil løbende blive orienteret på Facebook (rcfod) og på vores hjemmeside. Alle der har tid resten af marts vil blive kontaktet hurtigst muligt, men de fleste skal forvente at få aftalerne flyttet.

For at følge gældende regler, vil vi på de dage, hvor der foretages behandlinger på klinikken kun være en fodterapeut og en patient til stede i klinikken ad gangen.

Der vil kun være adgang til klinikken, for de patienter der har en aftale.
Vi vil bede alle der kommer i klinikken om at spritte jeres hænder grundigt af når i kommer ind i klinikken. Der er opsat håndsprit på disken.

Er du det mindste i tvivl om hvorvidt du kan være udsat for smitte, eller hvis du er det mindste sløj, så bedes du melde afbud, også selvom det er med kort varsel.

Der ligger et stort fælles ansvar hos os alle for at stoppe den voldsomme udvikling af COVID-19, derfor håber vi på jeres forståelse.

Top